Kundreflektioner

Läs kundreflektioner om vad är det som gör Minos Manus verksamhet unik?

Men mer konkret så är din styrka att du är väldigt bra på att känna in, och ta det MJUKT! När det behövs. Man får bara vara hos dig och du känner in vad man behöver just NU.

- Christina Henrixon -

Hm. Ärligt talat så känner jag ju inte till så mycket av din verksamhet så jag kan ju bara tala för min upplevelse när jag var där. Men du utstrålar öppenhet. Lugn. Harmoni ärlighet omvårdnad o glädje. Och det genomsyrade dagen jag var inne hos dig Kan det vara till någon hjälp? Och det är ord som är hundra procent sanna. Inget jag skrev för att behaga
Absolut. Och jag kom att tänka på nu att de timmarna där hos i dig. Gav mig en förändring för livet.

- Ann-Christin Nilsson -

Du har ett positivt, trevligt och personligt bemötande. Din utstrålning smittar av sig och som kund känner man ett stort lugn. Du är professionell och skicklig.
Dessutom har du ett bra läge på din verksamhet. Nära busstationen samt bra parkeringsmöjligheter.

“Man” känner sig verkligen omhändertagen hos dig.
Stor kram

-Inger Björklund -

Du är unik för du är den du är. Du är ärlig, genuin och ärligt intresserad av att dina kunder blir väl omhändertagna och mår bra. Du är som dina tjänster, sansad, lugn och välgörande.
Ärlig, varm och god är du också!

- Anna Ulvskog -

Minos Manus erbjuder holistiska helhetslösningar på fysiska åkommor eller som rena avslappningsupplevelser. Alternativa behandlingar såsom Reiki varvas med mer traditionella former av massagebehandlingar. Kroppen tas verklig om hand från topp till tå och längre in/ut än så. Dina healingförmågor gör just dig unik tänker jag, att du genom din energi – de frekvenser du vibrerar på har kraften att kanalisera universums helande krafter i en annan människa. Som person och yrkesverksam är du en närvarande och jordnära lyssnare, förstående, en känner sig sedd av dig helt och hållet. Du är personlig men inte för personlig, lugn fast även handfast i händer såväl som skarpsinnligt. Autentisk

- Annie Almén -

…det som jag upplever när jag kommer till dig för massage är att du inger ett stort förtroende, du förmedlar lugn, värme och trygghet.  Dels beroende på din personlighet men också för att du har en kunskapsbredd som gör att du kan se dina kunder med en helhet.

- Ulrika Parment -

Det kan jag ha svårt att säga. Det känns som du tänker på hela människan, inte bara den del som ska behandlas. Det tycker jag är bra.

- Christina Johansson -

Att gå på massage hos Mi är en njutning. Med stor kunskap och inkännande med personen hon tar emot blir resultatet mycket bra.

- Yvonne Nejdefalk -

Din värme, ditt lugn, din glädje, som smittar. Ditt ljus. Att du verkligen ser människor på djupet, och ljuset i oss. Det känns som att du ser de vi vill vara, de vi egentligen är. Kram
– Sanna Hellberg –

- Sanna Hellberg -

Jag tycker att det är du, din personlighet
Alltså många håller på med samma verksamhet, men du är lugn kunnig. Hos dig blir man både sedd och hörd. Jag vet att det kanske inte är det svaret som du vill ha om du ska skriva det typ i en annons, men det är så det är
Hos dig blir kunden i fokus

- Anne Svahn -

Närvarande/närvaro, lyssnande/lyssnar, möter
Det unika är du i verksamheten, din prägel

- P -

Du gör den unik Mi. Din värme, din medmänsklighet, din omtanke och skicklighet.

- Elisabeth Jönsson -

Du ger kärlek till både kropp och själ

- Åsa Bexell -

“Mi’s verksamhet är mer än bara ett jobb för henne. Hon bryr sig om och är engagerad. Hon ser till att det fungerar för alla. Jag känner mig sedd. Mi arbetar respektfullt och lotsar med lyhördhet. Mi sprider glädje!”

- Gunilla Lindahl -

Både jag & pojkvännen tycker att det känns tryggt och trevligt att komma till dig. Som att gå till en vän, men ändå att det är professionellt ut i fingerspetsarna.
Man får inte bara massage utan tips på hur man kan förbättra sin hållning i vardagen med övningar m.m. Du ger det där lilla extra för att man ska känna sig trygg och bekväm med dig.

- Charlene -

Jag har under årens lopp som musiker och med datorarbete haft problem med rygg och axlar.
Hos Mi på Minos Manus har jag fått en behandling som har hjälp mig i mitt yrke och fått väl fungerande övningar.
Om någon person frågar var jag har min kroppsliga tusenmila service någonstans och om jag kan rekommendera en massör så är svaret enkelt.

- Hans Parment -