Reiki Healing

Reiki är en form av healing, energibalansering.

Ordet Reiki betyder ungefär universell livsenergi. 

Reikienergin finns överallt runt omkring oss och när du får Reiki balanseras din kropp och själ på alla nivåer. Reiki stöder kroppens självläkande processer. 

Reiki stöder och förstärker också andra behandlingar och är därför ett utmärkt komplement till alla möjliga behandlingar. 

Har du tänkt på att när du slår dig eller har ont i huvudet till exempel lägger du gärna din hand där det gör ont och många gånger känns det bättre efter en liten stund. Du ger dig själv healing. Vi har alla tillgång till healing i större eller mindre utsträckning.

Reikienergin arbetar på alla plan, fysiskt, psykiskt, känslomässigt, själsligt och socialt genom att lösa upp blockeringar och balanserar oss. Många fysiska åkommor har psykisk eller emotionell orsak; värk och spänningar orsakas ofta av stress, sorg, oro och undanträngda känslor. Reiki arbetar samtidigt på det fysiska och det emotionella planet, och löser upp spänningarna och frigör det som en gång orsakat dem. Ibland bara släpper det men ibland kan Känslorna komma upp till ytan så att man kan bearbeta dem.

Vid en Reikibehandling lägger terapeuten sina händer med mycket lätt beröring på olika positioner på din kropp. De flesta upplever då en djup skön avslappning som att de svävar mellan medvetande och omedvetande. Det kan kännas som en skön värme strålar från terapeutens händer och denna värme sprider sig i kroppen. 

Man får tillgång till Reiki genom initieringar som görs av en Reiki Master eller Reikilärare. Alla kan lära sig Reiki och det är enkelt att använda Reiki. Du lägger bara händerna på kroppen, tänker att du vill ha Reiki och Reiki börjar strömma. Du behöver inte ha någon särskild religion eller filosofi för att Reiki ska fungera. Du behöver inte ens tro på Reiki, det fungerar ändå.

Det finns tre steg: Reiki I, Reiki II och Reiki Master.

Efter Reiki I (grundkurs) initiering får du tillgång till Reiki i dina händer och kan ge Reiki till själv dig och till vem du vill som önskar ta emot Reiki för resten av ditt liv.

Efter Reiki II (fortsättningskurs) höjs din energi nivå och du kan ge Reiki på distans.

Som Reiki Master höjs din energi ytterligare och du kan nu genomföra initieringar till Reiki I, Reiki II samt Reiki Master. Att vara Master innebär inte att man kan allt. Det betyder att man lärt sig alla steg och kan arbeta optimalt med sin egen utveckling men också att man själv kan utbilda andra i Reiki om man vill.

Vi du prova Reiki är du välkommen på en behandling hos mig. Eller vill du kanske själv lära dig och få tillgång Reiki? Då kan du gå en kurs hos mig eller någon annan Reiki Master/lärare. Antalet deltagare per kurstillfälle avgörs med  hänsyn till FHMs rekommendationer.

Andra Reikikurser och evenemang hittar du här

Har du några frågor eller funderingar är du välkommen att höra av dig till mig på mi@minosmanus.se

Läs mer om Reiki här

Priser på Reiki

Reiki 60 min 820 kr

Reiki 90 min 1200 kr 

Distansreiki  30 min 520 kr 

Distansreiki 60 min 820 kr

 

 

 

p

Kurser & träffar

2022
Extra insatt Grundkurs Usui Reiki 1 25-26 maj

Fortsättning Usui Reiki 2  10-11 juni

Reiki 3: ART/Usui Reiki Master 1-3 juli
Eller anmäl intresse via mi@minosmanus.se så bokar vi in tre dagar som passar.

Reikiträffar
23 april
20 maj
15 juni

 Höstens kurser kommer snart