Så har ett nytt år tagit sin början och med goda försatser sätter vi igång med både det ena och det andra. Tar tag i saker, börjar träna, äta bättre och kanske redan nu tre veckor in i det nya året börjar du tröttna…

Vill du ha lite hjälp på traven är gruppaktiviteter att rekommendera. Gör saker tillsammans med en kompis så är det lite lättare att motivera sig när det känns trögt.

Minos Manus Hälsodesign erbjuder olika gruppaktiviteter i vår.

Midjemåttsmästarna™  kommer igång med en ny grupp torsdagen den 30 januari kl 17-18. Vi ser fram emot 8 torsdagar då du får lära dig mer om mat, näring, träning, återhämtning, hälsa och allt det där du behöver för att balansera kroppen och livet. Följer du goda råd kan du räkna med att midjemåttet minskar med flera centimeter på köpet. Anmäl dig nu och bli en midjemåttsmästare du också!

ChiBall-träning som ger styrka, rörlighet och balans i kropp och själ på måndagar kl 16.45-18.00 och onsdagar kl 17.30-18.45.

Vi har ett sittande träningspass på tisdagar kl 17.00-19.45 för dig som behöver skonsam träning eller som har begränsningar i rörelse eller muskelstyrka.

Kom och prova! Prova-på-priser i januari och februari och prova-på-pengen tillbaka om du väljer att köpa ett 5- eller 10-kort.

Sköt om dig och må väl

//Mi