Hejsan kära du, hur har du det?

Det mesta är inte precis som vanligt längre. Vi ska hålla oss på avstånd från varandra inte träffas mer än absolut nödvändigt. Tack och lov så skiner solen på oss och sprider värme och glädje. Att gå ut och ta en promenad känns lite lättare när solen skiner och är stärkande för både immunsystemet och humöret.

Efter påskhelgen har Minos Manus Hälsodesign öppet som vanligt och du är välkommen på behandling och träning så länge du känner dig pigg och frisk. Intentionen är också att livesända träningspassen via facebooksidan ”ChiBall i Växjö” så att du som inte kan komma till studion ändå har möjlighet att vara med och träna.

Måndagar kl 16.45-18.00

Tisdagar kl 17.00-17.45

Onsdagar kl 17.30-18.45

Du kan använda din friskvårdspeng till alla våra behandlingar och kurser.

Reiki 1 Grundkurs lördag-söndag 18-19 april

Reiki är en japansk beröringsteknik för stresshantering, balansering, en säker och effektiv energibehandling som hjälper människor över hela världen.

Reiki stärker livsenergin och kroppens självläkande förmåga.

Inga förkunskaper krävs och alla kan.

Reiki ger en djup skön avslappning. Den kan hjälpa till att sänka  stressnivå, komma till rätta med oro och sömnsvårigheter, komplettera och förstärka effekten av andra behandlingar, läkemedel mm.

Endast 4 platser

Boka här: https://www.bokadirekt.se/boka-tjanst/minos-manus-h%C3%A4lsodesign-11788/reiki-i-grundkurs-99414

Vill du gå ensam eller med en vän meddela mig via mail mi@minosmanus.se

Midjemåttsmästarna™ Online start 20 april kl 9-10

Vill du bli piggare, friskare, starkare, smalare???

Med Midjemåttsmästarna™ -online får du inspiration till motivation att ge kroppen det den behöver för att fungera optimalt och minska i omfång. En gång i veckan i åtta veckor får du en miniföreläsning om mat, näring, träning, sömn med mera, goda vanor helt enkelt. Du får också recept på mat och övningar som är bra för kroppen.

Sista anmälningsdag är 14 april.

Boka här: https://www.bokadirekt.se/places/minos-manus-h%C3%A4lsodesign-11788/midjem%C3%A5ttsm%C3%A4starna-online-482390?sr=21439

Presentkort

Vill du ge bort en behandling eller komma vid ett senare tillfälle är presentkort en bra investering. Just nu förlänger vi hållbarheten på presentkort från ett år till två år. Maila mi@minosmanus.se om du vill köpa presentkort. Betala med Swish eller vi bankgiro och presentkortet kommer till dig, eller den adress du anger, som ett brev på posten. Du kan också få kvitto. Har du friskvård via Actiway kan du betala via det systemet också.

Med detta vill jag önska dig en riktigt skön och fin påskhelg.