Jag hoppas att du har det riktigt gott i sommaren.

Enligt traditionell kinesisk medicin går vi in i sensommaren vecka 32. Sensommaren tillhör jordelementet och vi får ta del av jordens överflöd och rikedomar när vi skördar allt möjligt från gurkor och zucchini till tomater och äpplen. I skogen hittar vi blåbär, lingon och svamp av alla möjliga slag.

Här kan du läsa om vad Minos Manus Hälsodesign erbjuder i höst.

Skonsam nivå 1

Ett lugnt sittande rörelsepass där vi jobbar igenom hela kroppen från topp till tå.

Tisdagar kl 17.00 – 17.45 

Skonsam nivå 2

Ett lugnt rörelsepass där vi jobbar igenom hela kroppen från topp till tå. Vi växlar mellan att stå och att sitta så passet blir lite mer ansträngande än nivå 1.

Lördagar kl 9.30 – 10.15

 Årstidspass

Ett skönt pass där vi jobbar igenom hela kroppen, synkroniserar andning och rörelse, stärker våra muskler, minskar stelhet och ökar vår energi.

Onsdagar  kl 17.30 – 18.45

ChiBall & Reiki – en kurs på 5 tillfällen.

Varva ner inför helgen med ett lugnt skönt rörelsepass som avslutas med en härligt Reikimeditation. Du får distansreiki under hela passet och 3-5 minuter fysisk reiki under meditationen. Varje vecka har ett eget tema som utgår från Reiki-idealen. De handlar om ilska, oro, tacksamhet, ärlighet och kärlek.

Kursstart 14 augusti. Anmälan via mail senast 7 augusti mi@minosmanus.se

Fredagar kl 16.30 – 17.30

ChiBall online

Vecka 33 startar också Sensommarkursen online på Facebook. Vi startar med en introduktion till ChiBall och genomgång av delarna av sensommarpasset. Ett fullständigt pass sänds sedan live varje vecka i 5 veckor. Passen ligger kvar så du kan träna hemma när du vill under perioden. Det kommer en del skriftliga inlägg i gruppen som kompletterar sändningarna. Du kan också ställa frågor och diskutera funderingar du har i gruppen. Allt material finns sedan tillgängligt till och med den 11 oktober och kan träna och repetera så mycket du vill.

Boka din plats senast 7 augusti genom att swisha 795 kr till swishnummer: 123 345 11 68 (Marie Norin)

Skriv ChiBall sensommar som meddelande. (Har du 5- eller 10-kort på ChiBallträning hos Minos Manus Hälsodesign betalar du 495 kr för onlinekursen)

Midjemåttsmästarna™

Dags för en ny omgång av Midjemåttsmästarna blir det online i höst med start måndagen den 24 augusti. Vill du känna dig piggare, friskare, starkare? Bli av med semesterhullet? Fortsätta med träningen som du kommit igång med så bra under semestern? Häng med på Midjemåttsmästarna där du får inspiration till motivation att ta hand om dig själv så att du mår så bra som möjligt. Åtta måndagar träffas vi online. Du får en föreläsning varje gång  och möjlighet att prata om mat, motion, vila och återhämtning, allt det där som ska till för en god hälsa.

Anmälan via mail senast 15 augusti mi@minosmanus.se

Måndagar kl 17.00-18.00

Hälsodesign

Vill du känna dig piggare, friskare, starkare? Tillsammans tittar vi på din helhet och lägger upp en plan för att du ska komma från nuläge till drömläge. Jag går med dig hela vägen till drömläget, nära eller på lite avstånd, där det passar dig. Kost, träning, behandlingar är delar som kan  ingå i ett Hälsodesignpaket. Boka första träffen här

Reiki & Massage

Känslan när du för första gången på året känner vårsolens strålar värma din kind.

Du vill stå kvar länge med ansiktet mot solen och känna värmen sprida sig i hela din kropp.

Den känslan ger Reiki mig.

Känslan av att hela du slappnar av

och ett lugn sprider sig in i varenda cell av din kropp.

Den känslan ger Reiki mig.

 

Förutom ljuvliga behandlingar kan du också gå kurs och få tillgång till Reiki för resten av ditt liv.

Kurserna ligger i höst fredag-lördag(fre 18-21 och lör 10-16.)

Boka Reiki och kurser här

Grundkurs Reiki 1

28-29 augusti

23-24 oktober

18-19 december

Fortsättningskurs Reiki 2

2-3 oktober

27-28 november

Massage

Du kan också komma på allt från skön avslappnande till djupgående behandlande massage om det är det du behöver. Då kan du också få tips på övningar av olika slag och annat för att avhjälpa eventuella besvär i kroppen. Boka Massage här