Minos Manus Hälsodesign

friskare – starkare – vackrare

Hejsan fina du!

Hoppas att du har det gott. Har du inte gjort det förut är det kanske dags att börja fundera på vad du ska hitta på under hösten. Är det dags för nya vanor? Komma igång med träning? Pröva något nytt? Är det dags att bli friskare, starkare och vackrare?

Efter lite semester vill jag här presentera höstens program. Minos Manus erbjuder olika former av träning, kurser i reiki, workshoppar i ChiBall, föreläsningar, reikiträffar, nya behandlingar och nya samarbeten.

Under vecka 34 kan du prova på allt möjligt från behandlingar till träningspass av olika slag. Alla pass kostar denna vecka 100 kr vilka dras av från kostnaden om du väljer att köpa 5-kort, 10-kort eller terminskort under veckan. Passen ligger på samma tider och dagar som under resten av hösten. Presentationen av Midjemåttsmästarna™ och informationen om Reiki är gratis.

Program v 34

måndag 19/8 

ChiBall Sensommar kl. 16.45-17.45

tisdag 20/8

ChiBall Skonsam kl. 17.00-17.45

onsdag 21/8 

Presentation Midjemåttsmästarna™   kl. 16.15-17.15

ChiBall Styrketräning kl. 17.30-18.15

ChiBall Sensommar kl. 18.40-19.40

torsdag 22/8

ChiBall Balans kl. 16.30-17.30

Information om Reiki kl. 18.00-18.50

fredag 23/8 

ChiBall Drakens Dans kl. 11.30-12.15

Du kan läsa mer om passen här

Mer på Minos Manus Hälsodesign

ChiBall Skonsam

Det här är en mjuk och skonsam träning där du som deltagare tränar utifrån din förmåga med mjuka långsamma rörelser och medveten andning. Vi sitter på varsin stol och jobbar med styrka, rörlighet och balans i alla muskelgrupper från topp till tå. Ingenting ska göra ont och det ska vara precis lagom jobbigt så att du orkar hela passet som är 40-45 minuter. Passar till exempel dig som har svårt att röra dig, dig som är utmattad, dig som behöver en lugn stund.

Workshoppar

Då träningspassen i ChiBall är anpassade efter årstiderna kommer vi att ha 3 workshoppar i höst där vi går in lite djupare på varje årstid enligt TCM(traditionell kinesisk medicin). Vi går också igenom övningarna i passen lite mer ingående vid dessa tillfällen.

25/8 kl 13-17 Sensommar

13/10 kl 13-17 Höst

22/12 kl 13-17 Vinter

Midjemåttsmästarna™

Att må väl i kropp och själ kommer inte av sig själv. Det krävs kunskap, arbete och goda vanor. Med Midjemåttsmästarna™ får du lära dig vad kroppen behöver för att fungera optimalt. En gång i veckan i åtta veckor får du en miniföreläsning om mat, näring, träning, sömn med mera, goda vanor helt enkelt. Du får också recept på mat och övningar som är bra för kroppen. Allt material samlas i en sluten facebookgrupp där du också kan diskutera funderingar och få svar på frågor som kommer upp mellan träffarna.Senaste omgången av Midjemåttsmästarna™ minskade tillsammans sina midjemått med 20 cm.

Reiki

Reiki är en japansk teknik för stresshantering, avslappning och personlig utveckling. Det är en säker och effektiv energibehandling som hjälper människor över hela världen. Reiki ger en djup skön avslappning. Den kan hjälpa dig att sänka din stressnivå, komma till rätta med oro och sömnsvårigheter, komplettera och förstärka effekten av andra behandlingar och läkemedel, minska tiden för rehabilitering efter operation mm.

Förutom behandlingar kan du också gå kurser i Reiki. Efter grundkursen har du tillgång till reiki för resten av ditt liv. Gratis informationsträffar 22/8 och 1/10 kl 18.00-18.50 vid båda tillfällena.

Grundkurs – Reiki 1

31/8-1/9 lördag-söndag kl 10-16 båda dagarna

19-20/10 lördag-söndag kl 10-16 båda dagarna

16-17/11 lördag-söndag kl 10-16 båda dagarna

Fortsättningskurs – Reiki 2

7-8/12 lördag-söndag kl 10-16 båda dagarna

Reikikvällar

Har du redan gått kurs kan du träffa andra härliga Reikimänniskor på Reikikvällar då vi pratar erfarenheter och delar Reiki med varandra. 29/8, 24/9, 21/10, 17/11 samt 13/12 tiderna för varje tillfälle hittar du på hemsidan och Bokadirekt.se.

Hälsodesign är senaste tillskottet av tjänster hos Minos Manus.

Vill du känna dig friskare, starkare, vackrare?

Hur livspusslet ser ut är helt avgörande för hur vi mår. Om för många bitar är i obalans kan det ställa hela livet på ända…

Kroppen, själen, relationer, arbete, livet, allt är delar i en helhet som avgör hur vi mår och hur vi ska komma vidare. Jag är bra på många områden som träning, kost, massage, avslappning, stresshantering, andning och kan hjälpa dig att bli friskare, starkare, vackrare. Tillsammans tittar vi på din livssituation just nu och vad du önskar för framtiden – nuläge och drömläge. Utifrån helheten lägger vi tillsammans upp en plan för hur du ska kunna känna dig friskare, starkare, vackrare. Låter det intressant?

Första konsultationen kostar 295 kr som du får tillbaka när du väljer att fortsätta arbeta tillsammans med mig.

Hälsodesign finns också hos Assent i Gröndal, Stockholm.

Ha det bra och sköt om dig så ses vi snart på Klostergatan 6 i Växjö.

Varma hälsningar

Marie Mi Norin

Minos Manus Hälsodesign