Hejsan

Hoppas att du mår väl och har det bra. Har du fått jobba hemma mycket? Har du en bra arbetsplats hemma?

Maj månad har varit ganska lugn här på mottagningen men jag är alltid redo att ta emot och ta hand om dig när du behöver. Då det varit extra lugnt ett ta har jag begränsat öppettiderna i maj och juni för att kunna arbeta med planering och funderingar.

Nu i juni har jag en student hemma och fortsätter med begränsade öppettider även i juni. Vill du komma på behandling men hittar ingen tid går det bra att skicka ett mail eller sms så kan vi lösa det.

Reiki 1 och 2

Reiki är en fantastiskt härlig och enkel energiteknik från japan för stresshantering och personlig utveckling. Reiki hjälper dig att sova bättre och hitta ett lugn inom dig. Med Reiki balanserar du kroppen så att kroppens egen läkning, reparations och underhållsarbetet kan fungera optimal.

25-26 juni kan du gå en grundkurs i Reiki enligt Usui och få tillgång till denna teknik. Du använder den främst på dig själv men även nära och kära kan tas om hand efter grundkursen.

27-28 juni går fortsättningskursen i Reiki. Du får tillgång till fler verktyg som tar dina energier och ditt reikiutövande till en högre nivå. Du lär dig också att skicka Reiki på distans till människor du inte kan träffa så ofta till exempel. På så vis kan du finnas för dem på ett nytt sätt trots stora avstånd. Kurserna ligger som evenemang på facebook. Har du inte Facebook går det bra att vara med ändå. För mer information och anmälan maila mi@minosmanus.se

Rekommendationen är att gå en kurs i taget men om man känner att man vill gå båda så går det bra. Då får man också rabatt på kursavgifterna. Att arbeta med energier som man gör under de här kurserna kan vara lite påfrestande så det kan vara bra att ha möjlighet att ta det lugnt några dagar efter avslutad kurs.

ChiBall

Vecka 22-31 är det sommar på norra halvklotet enligt traditionell kinesisk medicin(tkm). ChiBall har sin utgångspunkt i tkm och sommarpasset är ett härligt energifyllt pass där vi arbetar mycket med de meridianer som går ut i armarna nämligen hjärtats, tunntarmens, trippelvärmarens och hjärtsäckens meridianer. 15-25 juni kommer jag att köra 7 kurstillfällen online. Då får du lära dig lite mer om kinesisk medicin men framför allt ett skönt träningspass för hela kroppen. Du behöver en yogamatta och en liten boll på ca 13 cm i diameter. Vill du ha en chiball-boll kan du köpa det från mig. Kursen kommer snart som ett evenemang på facebook. Har du inte Facebook går det bra att vara med ändå. För mer information och anmälan maila mi@minosmanus.se

I juli ökar jag på öppettiderna lite gran med förmiddagar också. Vecka 29 och delvis 30 blir det semester.

Tack för att du väljer att komma till mig på behandling, kurser och träning. Du betyder allt!

Tack vare dig kan jag jobba vidare med att ta hand om dig och andra som känner att jag är den som kan hjälpa dem på bästa sätt.

Sköt om dig så hoppas jag att vi ses snart

Med värme

Mi