Nyhetsbrev november 2020

Hejsan vackra människa! I månadens nyhetsbrev kan du läsa om friskvårdspengen, Reikikurser, julklappstips och  Hälsodesign.


Friskvårdspeng

Nu är det hög tid att boka in den där sköna friskvårdsstunden som gör hösten och livet så mycket härligare. Alla mina tjänster är friskvård. Ta vara på din arbetsgivares välvilja och ta hand om dig lite extra i år.

 • En skön välbehövlig massagebehandling som ger avspänning och återhämtning i hela kroppen.
 • En djupt avslappnande reikibehandling som ger ro och lugn på djupet i både kropp och själ.
 • En Hälsodesigntimme som ger dig verktyg för att skapa nya vanor för att du ska få må så bra som möjligt.
 • Ett skönt, lugnt och avslappnande men samtidigt stärkande träningspass med ChiBall av något slag. (4 olika just nu)

Reikikurser

Reiki är ett fantastiskt fint verktyg för att ta hand om sig själv och sina nära och kära om man så vill. Går du grundkursen har du sedan till gång till Reiki för resten av ditt liv. Det är så enkelt att lära sig och alla, precis alla kan. Jag har haft tillgång till Reiki sen 2006. Reiki har gett mig balans i livet, ett inre lugn och en stark tilltro till mig själv och vad jag kan göra. Alla människor har glädje och nytta av Reiki.

Jag ger kurser i Reiki flera gånger om året för att jag vet att människor som använder Reiki mår så väl och har sån god nytta av det.

 

 

2021

 • Grundkurs Reiki 1  29-30 januari
 • Grundkurs Reiki 1    28-29 maj
 • Fortsättningskurs Reiki 2 26-27 februari
 • Fortsättningskurs Reiki 2 28-19 juni
 • ART/Master 12-14 mars (uppföljning 3 och/eller 4 juli)
 • ART/Master   9-11 april (uppföljning 3 och/eller 4 juli)

Vårens kurser kommer snart i bokadirekt.

Vill du gå ART/Masterkursen skickar du intresseanmälan via mail till mi@minosmanus.se för mer information.


Julklappar

Vad ska en ge till någon som har allt de behöver? Här kommer en lista på sånt man kan ha nytta av…

 • Presentkort – Vi säljer presentkort på behandling, träning eller valfritt belopp.
 • En bok
  • Må väl av Karin Leoson, en trevlig bok med 75 krönikor om hälsa. Bra tips, goda råd och intressanta funderingar kring hälsa. (200 kr)
  • Utan höjder är jag Hopplös av Maja Norin, en poesibok med personliga dikter om livet. (100 kr)
  • En värld av Änglar av Ann Gripenlöf, genom meditationer, budskap, affirmationer, böner och ljusarbeten får du möta de sju ärkeänglarna Gabriel, Zadkiel, Mikael, Haniel, Uriel, Jofiel och Aurora. (200 kr)
 • En ChiBall boll – en boll som kan hjälpa dig med många olika övningar som gör gott i kroppen. Tio olika färger och lika många dofter som stöder, hjälper och stärker. Ett häfte med övningar får du på köpet. (250 kr)

 

Alla julklappar kan beställas via mail, betalas med swish och levereras med post eller hämtas på Klostergatan 6. Porto tillkommer vid postleverens.


Hälsodesign

Hälsa betyder kort och gott välmående på alla plan, fysiskt, psykiskt, emotionellt och andligt. WHO definierar hälsa som ”ett tillstånd av fullständigt fysiskt, psykiskt och socialt välbefinnande, inte endast frånvaro av sjukdom och funktionsnedsättning”

 

Design handlar om att lösa problem utifrån behov. Designprocessen är en metod för att skapa medveten förändring och för att förstå samspelet mellan delar och helheter. Design används för utveckling av varor, tjänster, processer, budskap och miljöer.

 

Hälsodesignär en tjänst där vi med utgångspunkt från just dina behov lägger upp en plan för ditt bästa välmående, din bästa hälsa.

 

Midjemåttsmästarna™ är kurs som faller under Hälsodesignbegreppet. Midjemåttsmästarna™ startar igen i februari och sträcker sig över 8 träffar. ”Hur går du? Hur står du? Hur mår du?™” – långt namn på en ny kurs som också kommer efter nyår. Hur stor betydelse har det egentligen för välmåendet hur jag går och står, hur viktig är hållningen och vad kan jag göra för att må så bra som möjligt? . Coronaläget avgör om dessa kurser blir på Klostergatan 6 eller online. Maila intresseanmälan till mi@minosmanus.se.

 

Ha nu en underbar november och varmt välkommen till mottagningen när du behöver en stund för bara dig själv.

 

Varma Hälsningar

Mi