Hello Beautiful

Våren smyger sig på oss i år, långsamt, långsamt.

Som jag längtar efter att kunna sitta ute utan, mössa och halsduk, och dricka en kopp kaffe, te eller bara lapa solljus en stund på lunchrasten. Jag känner att den dagen är nära nu, snart kära du, snart…

Ny blad spricker ut, snart är det vår

💚 Nya blad spricker ut, snart är våren här 💚

Reiki

Närmast blir det grundkurs i Reiki på Öland 13-14 maj. Det finns en ev två platser kvar om du vill vara med och lära dig en enkel och effektiv teknik för att ta hand om dig själv, din stress, din oro. Alla kan lära sig denna teknik och på köpet kan du också ta hand om dina nära och kära.

 

Lördag 29 maj planerar jag en heldagsretreat med Reiki. Den kommer att vara Botanikans skog vid vackra Deralycke som ligger en dryg mil söder om Linneryd. Vi kommer att ägna oss åt meditation, samtal, kotodama(mantrasång) och reikidelning. Den här dagen är främst för dig som har gått en eller flera reikikurser. Har du inte själv reiki men är nyfiken är du också varmt välkommen att vara med. Först till kvarn. Det finns endast 9 platser kvar.

Vill du lära dig Reiki, gå grundkursen, men hittar inget datum som passar. Hör av dig så löser vi det. Bor du en bit bort kommer jag gärna och håller kurs hos dig. Då är det bra om det minst är två deltagare. Grundkursen kostar 2700 kr/person.

I fortsättningskursen får du lära dig skicka Reiki på distans. Du får tillgång till tre symboler som förstärker Reikienergierna på olika sätt. HIttar du inget datum som passar gäller samma som för grundkursen. Hör av dig. Fortsättningskursen kostar 3300 kr/person.

Är det det dags för Reiki Masterkursen? Hör av dig så tittar vi på datum. Masterkursen är tre hela dagar och kostar 9990 kr/person.

Jag undervisar alltid i små grupper om max 6 deltagare men tar förstås hänsyn till folkhälsomyndighetens rekommendationer. I skrivande stund anpassas gruppstorlek efter undervisningslokal.

Helande händer

Balans i livet

Låt mig ta hand om dig

Jag erbjuder behandlingar för ett piggare, friskare och starkare liv tisdag – lördag på Klostergatan 6 i Växjö.

Boka tid för det du behöver just nu här.

  • Reikibehandlingar – för stresshantering, avslappning – reiki healing
  • Massagebehandlingar – för rehabilitering, avspänning, avslappning – massage
  • Kostrådgivning – för återhämtning, viktminskning, mer energi – Hälsodesign
  • Träning – för rörlighet, styrka och balans – Hälsodesign
  • Samtal – för mental eller fysisk rörlighet, styrka och balans – Hälsodesign

 

Må väl, ta hand om dig.

Med Värme

//Mi

Imorgon är en ny dag